• BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

AKÜ'de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

AKÜ'de Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

EĞİTİM 16.04.2024 15:58:33 0
AKÜ
Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) geleneksel bayramlaşma töreni, AKÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Törene AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, enstitü müdürleri, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter İhsan Ceran ve akademik ile idari personel katıldı.

Bayramlaşma öncesinde konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, akademik ve idari personelin bayramını kutlayarak, huzurlu ve sağlıklı yeni bayramlara ulaşma dileklerinde bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Karakaş bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularını ve aile bağlarını güçlendirdiğini ve bu önemli değerleri yarınlara taşıdığını belirtti. Karakaş ayrıca, Afyon Kocatepe Üniversitesi personelinin kuruma karşı aidiyet duygusu en yüksek şekilde çalışma barışı ve huzur içinde olmasını arzuladığını ve bunun da 2019 yılından bu yana önemli ölçüde gerçekleştiğini belirtti.

Karakaş, 2019 yılından bu yana Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü'nde hizmet ettiğini ve üniversitenin gelişiminde tüm personelin katkısı olduğunu ifade etti. Ayrıca, uluslararasılaşma ve mezunlarla ilgili koordinatörlük çalışmalarının da sürdüğünü ve bu kapsamda AR-GE ve Bilimsel Yayın koordinatörlüklerinin oluşturulduğunu söyledi.

Karakaş, bilgi işlem ve diğer fiziki mekanlardaki altyapı yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini ve her alanda iyileştirme çalışmalarının ivedilikle sürdüğünü belirtti. Ayrıca, en donanımlı hayvan hastanesinin tamamlandığını ve İlahiyat Fakültesi inşaatının devam ettiğini vurguladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen AFRAY isimli hafif raylı sistem inşaatının başladığını ve bir yıl içinde tamamlanması planlandığını söyledi. AFRAY'ın geçeceği yol üzerinde bulunan 19 ağaç yerine kampüsün farklı yerlerine 550 ağacın dikileceğini belirtti.

Prof. Dr. Karakaş ayrıca, ANS Kampüsü içinde yapılacak ağaçlandırma çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Bayramlaşma töreni, akademik ve idari personelin Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AKÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi. #AKÜ #bayramlaşma #üniversite #AfyonKocatepeÜniversitesi

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı