• BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

GÜNDEM 16.04.2024 14:04:25 0
BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

          Belediye Başkanımız Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı. Başkanımız Burcu Köksal mesai arkadaşlarına seslendiği konuşmasında; “Sizler çalışma arkadaşlarımızsınız. Bu şehrin yüzünü birlikte ağartacağız. Birlikte çalışıp birlikte mücadele edeceğiz. Çalışmayı seven bir insanım. Çalışan insanlarla, idealist insanlarla, siyasi görüşü ne olursa olsun şehrimize hizmet etmek isteyen insanlarla mücadele edeceğimi, birlikte çalışacağımı söyledim. Sizlere inanıyorum, güveniyorum. Allah hiç birimizi mahcup etmesin. Güzel günler inşallah yakın. Afyonkarahisar için her şey çok güzel olacak” dedi.

 “HER TÜRLÜ SIKINTIDA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ”

Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde süren bayramlaşma geleneği Ramazan Bayramının ilk mesai gününde Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Başkanımız Burcu Köksal, Başkan Yardımcıları Erkan Uysal, Ömer Yıldız ve Benol Kaplan ile birlikte mesai arkadaşları ile bir araya geldi, bayramlarını kutladı. Afyonkarahisar Belediyesi ailesinin bayramını kutlayan Başkanımız Burcu Köksal yaptığı konuşmada; “Herkesin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum. Sevdikleriniz ile birlikte sağlıkla, mutlulukla, huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Yeni bir süreç, yeni bir işleyiş, yeni bir yönetim. Bu noktada oluşabilecek her türlü sıkıntıda müdürlerimiz, belediye başkan yardımcılarımız ve bana ulaşabilirsiniz. Oturup birlikte sorunları yerinde tespit edip birlikte çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

BU ŞEHRİN YÜZÜNÜ BİRLİKTE AĞARTACAĞIZ

Afyonkarahisar için her şey çok güzel olacak diyen Başkanımız Burcu Köksal sözlerine şöyle devam etti, “Herkesin herkesten öğreneceği bir şey olduğuna inanan bir insanım. İşleyişle, hizmetlerle, belediye ve şehrimizle ilgili projeleri önerileri olan herkesin fikirlerine açığım. Bu noktada güzel şeyler üretileceğine inanıyorum. Sizler çalışma arkadaşlarımızsınız. Bu şehrin yüzünü birlikte ağartacağız. Birlikte çalışıp birlikte mücadele edeceğiz. Çalışmayı seven bir insanım. Çalışan insanlarla, idealist insanlarla, siyasi görüşü ne olursa olsun şehrimize hizmet etmek isteyen insanlarla mücadele edeceğimi, birlikte çalışacağımı söyledim. Sizlere inanıyorum, güveniyorum. Allah hiç birimizi mahcup etmesin. Güzel günler inşallah yakın. Afyonkarahisar için her şey çok güzel olacak. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.  Allah yardımcınız olsun. Tekrar iyi bayramlar, iyi çalışmalar” ifadelerini kullandı. Başkanımız Burcu Köksal konuşmasının ardından tek tek personelinin bayramını kutladı.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİYLE AYNI MASADA YEMEK YEDİ

Başkanımız Burcu Köksal bayramlaşma programı sonrasında personel yemekhanesinde belediye çalışanları ile buluşarak, onlarla aynı masada yemek yedi. Mesai arkadaşlarıyla sohbet ederek öğle yemeği yiyen Başkanımız, gösterişten uzak samimi ve dürüst bir yönetim anlayışı düsturu ile Afyonkarahisar’a hizmet edileceğinin mesajını verdi.

 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false