• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

ETEM TEM FOTOĞRAF YARIŞMASI 6´NCI KEZ DÜZENLENECEK

ETEM TEM FOTOĞRAF YARIŞMASI 6´NCI KEZ DÜZENLENECEK

GÜNDEM 28.03.2024 12:09:48 0
ETEM TEM FOTOĞRAF YARIŞMASI 6´NCI KEZ DÜZENLENECEK

ETEM TEM FOTOĞRAF YARIŞMASI 6’NCI KEZ DÜZENLENECEK

        Afyonkarahisar Belediyesi ana sponsorluğunda ve destekleri ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde düzenlenecek Atatürk'ün Kocatepe'de çekilmiş dünyaca ünlü fotoğrafının da sahibi olan Etem Tem, fotoğraf yarışmasıyla altıncı kez anılacak.

Geleneksel hale gelen ve geçen yılın en fazla katılım alan fotoğraf yarışması özelliğine sahip Etem Tem Ulusal Fotoğraf yarışması altıncı kez yapılacak.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz’in katılımlarıyla protokol imza toplantısı düzenlendi. Karşılıklı atılan imzalar ardından Başkanımız Zeybek, Veli Cengiz ile yarışma programı üzerine sohbet gerçekleştirdi.

CENGİZ’DEN ZEYBEK BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Cengiz: “ Sanata kültüre ve Afyon’un geçmişine verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyorum. Mart ayı Etem Tem fotoğraf yarışmasının duyurulduğu bir aydır. Sayın Başkanıma söylediğimde derhal yapalım dedi. Türkiye’de ses getirecek bir yarışmanın başlangıcını yapmış olduk. Bu sene altıncısını yapıyoruz. Üst üste ara vermeden beşinci kez yapılan bu yarışmayı Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu prestij ödüllü yarışma haline getirdi. Bize bir yıldız verdi. Türkiye çapında tek yıldızı olan biziz. 26 Ağustos’ta başlıyor, 9 Eylül’de bitiyor. Başkanım katkıları çok, hiçbir zaman unutmayız. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak sizlere teşekkürü borç biliriz. Kapıları ardına kadar açarak bizi sıcak bir gülüş ile karşılayan Belediye personeline de teşekkür ediyorum.

Başkanımız Mehmet Zeybek’te Etem Tem yarışmanın altıncı kez düzenlenmesine vesile olmaktan gurur duyduklarını aktararak; “ Her yıl, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafçısı Etem Tem adına Ulusal fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Protokolü Veli Hocamla birlikte imzaladık. Beşini imzalamak bizlere nasip oldu. Görev süremiz içerisinde bu anlaşmayı yakinen takip ettik. Hem Afyon’un hem Kocatepe’nin tanıtımı açısından büyük önem arz ediyor. Şehrimize kazandırdığımız kültürel faaliyetlerden birisi de bu. Yine inşallah Afyon’un tanıtımına ciddi katkılar sunarız diye ümit ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. Karşılıklı atılan imzalar ve fotoğraf çekimi ardından protokol programı sona erdi.

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu