• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Millet, terörle mücadele fezlekesine red verenlere oy vermez

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sahanın adeta tozunu attırıyor.

SİYASET 27.03.2024 18:42:00 0
Millet, terörle mücadele fezlekesine red verenlere oy vermez

Uluçay bugün kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek önemli bir açıklama yaptı. “Bizim milletimiz terörle mücadele fezlekesine red verenlere oy vermez” diyen Uluçay, “Vatanına milletine bağlı Afyon halkı Pazar günü sandıkları patlatacaktır” açıklamasında bulundu. 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Uluçay ziyaretleri sırasında önemli bir açıklama yaptı. 

“Bizim milletimiz terörle mücadele fezlekesine red verenlere oy vermez”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada “Bizler hizmet siyaseti yaparken birileri de maalesef söylem ve kavga siyaseti ile meşgul oluyor. Yıllardır adı kavga ile anılan malum zihniyet terör ve teröristlere destek veren HPD ve bugün yeni adı ile DEM olan parti ile ilişkilerini milliyetçi olan Afyonkarahisar halkımızın gözünün içine baka baka montaj iddiası ile geçiştiriyor. Türkiye’yi soykırımcı ve işgalci görenlerle olan diyaloğunu soran gazeteci kardeşlerimize de ‘cevap vermiyorum’ diyor. Cevap vermiyor değil, veremiyor. Çünkü yıllardır kamera önündeki yakınlıklarını Türkiye gördü, şahit oldu. Bunu gören Müslüman Türk milleti bu zihniyete asla oy vermez, veremez. Bizim milletimizin eli, teröristlerin fezlekesine red verenlere oy vermez. Bizim milletimiz, kendini yok sayarak proje bile sunmaya tenezzül etmeyenlere oy vermez” dedi. 

“Vatanına milletine bağlı Afyonkarahisar halkı Pazar günü sandıkları patlatacaktır”

“Bizler milletimizin karşısına projelerimiz, hizmetlerimiz ve yapacaklarımız ile çıktık” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Çünkü kantarı belinde olan Afyonkarahisar halkına değer veriyoruz. Bu şehri seviyor ve insanlarını insanımız görüyoruz, kimseye yukarıdan bakmıyor, herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Dün nasıl ise bugün de yarın da kapılarımızı sonuna kadar açmış bir partinin adayı olarak şuna inanıyor ve biliyorum; Vatanına milletine ve devletine bağlı olan milliyetçi Afyonkarahisar halkı Pazar günü sandıkları patlatacaktır.


  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu