• BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar'dan Bilinçli Beslenme İçin Önemli İpuçları

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar'dan Bilinçli Beslenme İçin Önemli İpuçları

EĞİTİM 22.04.2024 16:17:58 0
Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar
Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğu'nun davetlisi olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir konferans verdi. Konferans, Tıp Fakültesi Mavi Salonda düzenlendi ve akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Konferansa başlamadan önce, Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı, bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra sahneye çıkan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Doç. Dr. Yavuz Dizdar, yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlikte kişisel eğitim hayatı ve akademik kariyerinden tecrübelerini paylaştı ve dengeli yaşam pratiklerini ele aldı.

Doç. Dr. Dizdar, her bireyin dünya, kendisi, ailesi ve diğer insanlarla ilgili sorumlulukları olduğunu belirterek, tüketim alışkanlıkları ve özellikle beslenme konusunda bilinçli olmanın önemine dikkat çekti. Bilinçli beslenmenin, imkanlar ölçüsünde doğal ürünlere ulaşmayı benimsemek anlamına geldiğini vurguladı.

Doç. Dr. Dizdar, bazı gıda şirketlerinin insan sağlığını ve doğayı tehdit eden manipülasyonlar yaptığına dikkat çekti. Organik etiketiyle pazarlanan ürünlere de temkinli yaklaşılması gerektiğini ve bu ürünlerin bilinçli bir şekilde tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Konferans, katılımcıların sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Yavuz Dizdar'a Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü tarafından şilt ve AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı tarafından katılım belgesi ve çiçek takdim edilerek sona erdi.

#YavuzDizdar #DoçDrYavuzDizdar #konferans #bilinçlibeslenme #TıpFakültesi #radyasyononkolojisi #AFSÜKitapveSöyleşiTopluluğu #yaşamsırları #sağlıklıyaşam #beslenme

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.2 ° / 0.9 ° Güneşli