• BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49

Afyonkarahisar'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından sağlanan IPARD desteğiyle gerçekleşen kırsal kalkınma yatırımları, "Üretenle El Ele" kitabında bir araya getirildi.

Afyonkarahisar'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından sağlanan IPARD desteğiyle gerçekleşen kırsal kalkınma yatırımları, "Üretenle El Ele" kitabında bir araya getirildi.

EKONOMİ 1.04.2024 16:38:20 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'daki kırsal kalkınma çabalarıyla ilgili olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından sağlanan IPARD destekleriyle birçok yatırım hayata geçirilmekte ve bölgenin ekonomik gelişimine katkıda bulunulmaktadır. Bu başarı hikayeleri ve yatırımlar "Üretenle El Ele" isimli bir kitapta toplanarak yayınlanmıştır. Kitap, kırsal kalkınma projelerinin uygulanmasıyla birlikte gerçekleşen dönüşümün somut örneklerini sergileyerek IPARD desteklerinin bölgesel ekonomi üzerindeki etkisini göstermektedir. "Üretenle El Ele" kitabı, çiftçilerin, girişimcilerin ve bölgedeki diğer yatırımcıların deneyimlerine yer vererek IPARD desteklerinin bölgesel ekonomi üzerindeki etkisini ortaya koymaktadır. Bu kitap aynı zamanda, benzer yatırımlar yapmak isteyenlere ilham kaynağı olmayı ve yol gösterici bir kaynak olmayı hedeflemektedir. Afyonkarahisar'daki kırsal kalkınma çabaları, tarım ve hayvancılık gibi farklı sektörlerde gelişimi teşvik etmeyi amaçlamaktadır. "Üretenle El Ele" kitabı, bu süreçte başarı hikayelerini ortaya koymak ve başarılı uygulamaları yaygınlaştırmak adına önemli bir araç olacaktır. Kitap ve sağladığı bilgiler, ilgili kurumun internet sitesinde daha detaylı olarak incelenebilir. #Afyonkarahisar #kırsalkalkınma #tarım #hayvancılık #IPARD #kırsalhikayeler #sürdürülebilirlik #ekonomigelişimi

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli