• BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2470,78% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Her acınıza ortak olmanın sözünü veriyorum

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Sami Çetinaktı; “Bu yolun sonu ne olur, bilemiyoruz. Her ne olursa olsun, ben her acınıza ortak olmanın sözünü veriyorum” dedi.

SİYASET 21.03.2023 01:15:00 0
Her acınıza ortak olmanın sözünü veriyorum

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Afyonkarahisar Belediyesindeki görevinden istifa eden Sami Çetinaktı 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Milletvekilli aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya’ya teslim eden Çetinaktı basın açıklamasında şunları söyledi: “20 yıldır partimin her kademesinde görev aldım. Bu görevlerin hepsi benim için şeref madalyasıdır. Öncelikle şunu biliyoruz ki bu iş nasip işidir. Nasibimiz de varda olur, nasibinizde yoksa şayet bugüne kadar olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmeye kapı kapı sokak sokak dolaşarak bu değirmene su taşımaya devam edeceğim. 

SAMİMİ OLACAĞIM, EŞİT DAVRANACAĞIM

Ben sizin için, sizin bir evladınız olarak, yine sizlerle olmaya devam edeceğim. 14 Mayıs seçimleri mühim bir milattır. Ben Milletvekili olduğum zaman tek bir şeye söz veriyorum. Sizlerle samimi olacağım, eşit davranacağım, tüm Afyonkarahisar’ı tüm farklılığı ile bütün renkleriyle kucaklayacağım. Hepinizin Milletvekili olmak için çaba sarf edeceğim. Onun, bunun, şahsın, zamanın, zeminin şekline göre Milletvekili olmayacağım. Derdinize dert ortağı olmanın sözünü veriyorum. Bu yolun sonu ne olur, bilemiyoruz. Her ne olursa olsun, ben her acınıza ortak olmanın sözünü veriyorum. 2023 yılında 14 Mayıs’ta Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerinde tüm beldelerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan seçilmesi için sizlerden bir söz almak istiyorum. 2023 seçimlerinde ümmetin temsilcisi, suskun dünyanın gür sesi tekrar başkan yapmaya var mıyız? Çıktığımız bu yolda bahtımız kavi talihimiz yar olsun.”


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu