• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

Masa kavgasını kameralar önünde seyrediyoruz

Milletvekili Özkaya; “Ülkemiz için son derece önemli olan bu seçimlere giderken diğer tarafa bakınca, malumunuz, ülke yönetimine talip olduğunu iddia eden arkadaşların masa kavgasını hep birlikte kameralar önünde seyrediyoruz.”

SİYASET 21.03.2023 01:56:00 0
Masa kavgasını kameralar önünde seyrediyoruz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti Genel Merkezinde Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Ali Özkaya şunları söyledi: “Afyonkarahisarlı bir memleket sevdalısı olarak, yıllar önce memlekete hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda 2023 seçimleri gibi çok önemli bir kavşak noktasına gelmiş bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın yıllar önce belirlediği hedeflerden birisi olan 2023 seçimlerine giderken, hastanelerimiz, yolarımız, üniversitelerimiz, yerli uçaklarımız,  otomobilimiz, gemilerimiz, silah sanayimiz,  gibi çok önemli işleri başarmış bir hükümet olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK ÖVÜNÇ KAYNAĞIDIR

Milletimizin teveccühü ile 20 yılı aşkın iktidarında yaptıkları hizmetlerle Milletin kalbinde yer eden bu kutlu davada bulunmak bizler için torunlarımıza bırakacağımız en büyük övünç kaynağıdır. 

Ülkemiz için son derece önemli olan bu seçimlere giderken diğer tarafa bakınca, malumunuz, ülke yönetimine talip olduğunu iddia eden arkadaşların masa kavgasını hep birlikte kameralar önünde seyrediyoruz. Orası senin burası benim, senin dediğin değil benim dediğim hesabında olan kurgu masadan bu millete hiçbir hizmet de çıkmaz, hiçbir fayda da çıkmaz. 

HAYIRLI HİZMETLER YAPMAYI NASİP EYLESİN

Yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde, vatandaşlarla buluşmalarımızda hemşehrilerimizle birlikte sohbet ederken bir kurgu masaya bakıyoruz, bir bizim tarafa bakıyoruz. Bizler bir şey demeden farkı vatandaşlarımız söylüyor zaten. Hamdolsun Milletimizin elinde öyle bir kantar var ki, demokrasiye geçildiği tarihten itibaren bu zihniyete iktidarı teslim etmemiş. Görünen o ki bundan sonrada etmeyecek.

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzde bizlerde aday adaylığı başvurumuzu yaptık. İnşallah yeni dönemde de, Cenabı Allah Afyonkarahisar’a, memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bu vesile ile bir kez daha yapılacak seçimlerin milletimize ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu