• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Sen-ben yok, Türkiye var

AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu; “Ülkemizi hedeflerine ulaştıracak ise AK Parti’den başkası değildir. Sen-ben yok, Türkiye var diyeceğiz” dedi.

SİYASET 21.03.2023 01:30:00 0
Sen-ben yok, Türkiye var

Gazeteci Canser Kuzu 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilli aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Seçim İşleri Başkanı Av. Talha Akkaya’ya teslim eden Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, partide düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Derdimiz hizmet, sevdamız memleket diyerek, çıktığımız bu “kutlu yolda, partimize olan ilgi ve teveccühle var gücümüzle çalışmaya ediyoruz. Hakka ve halka hizmet için bizler hep birlikte millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizi hedeflerine ulaştıracak ise AK Parti’den başkası değildir. Sen-ben yok. Türkiye var diyeceğiz.”

TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ

İlk günkü aşkla durmak yok yola devam diyeceğiz inşallah. Kurulduğu günden bu yana ülkemizi Güçlü Türkiye hedefine ulaştıran AK parti saflarında olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. 2010 yılından bu yana partimizin bir neferi olarak durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden, tüm ilçelerimizi, Halkımızla hasbihal olduk. 13 yıldan bu yana Rabbime şükürler olsun, şahsıma İletilip de çözülemeyen bir sorun olmamıştır. İlimizdeki tüm mahalle muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcileri benim birer çalışma arkadaşlarım oldu. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz denir. Önce tarlada iziniz olacak ki harmanda yüzünüz olsun. Şükürler olsun tarlada izimiz var. 

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İLE UYANACAĞIZ

Çıktığımız bu kutlu yolda, önceki dönemlerde olduğu gibi aday gösterilsek de gösterilmesek de adaylarımızın yanında olacak ve çalışmalarımızı sürdürüleceğiz. Her zaman halkımızın yanında olacağız. AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ortadadır, biz daha fazlasını yapmak istiyoruz. AK Parti’nin Afyonkarahisar’a verdiği önem çok büyüktür. Nitekim Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu her defasında dile getirmektedir. Rabbimin izniyle ekip arkadaşlarımızla birlikte 14 Mayıs gününe kadar çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Eminim ki 15 Mayıs sabahına daha güçlü bir Türkiye ile uyanacağız. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi, Cumhuriyetimizin kazanıldığı ve temellerinin atıldığı topraklarda, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle el ele, gönül gönülle başardığımız hizmetlerimize yenilerini eklemek için; durmadan, yorulmadan, yılmadan, çalışacağız ve Allah’ın izniyle başaracağız.”


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli