• BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,27% 0,10
  • EURO

    34,72% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2399,71% -0,38
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı.

Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı.

GÜNDEM 27.04.2024 06:42:13 0
Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı.

Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşamak üzere özel bir programla hareket etti. Özaşkın, bayramın önemini vurgulamak ve çocukların mutluluğuna ortak olmak amacıyla önce Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programıyla başladığı kutlama etkinliklerine, daha sonra Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlk ve Orta Okulu'nda devam etti.                                                                
Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programında Başkan Özaşkın, milli mücadelenin önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla andı. Çelenk sunma törenine, kurum müdürleri ve vatandaşlar da katılım gösterdi.
 
Çelenk sunumunun ardından Başkan Özaşkın, Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlk ve Orta Okulu'na geçerek 23 Nisan etkinliklerine iştirak etti. Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Özaşkın, öğrencilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı ve onlarla keyifli anlar yaşadı.
 
Okul etkinlikleri kapsamında öğrencilerin sergilediği gösterileri izleyen Başkan Özaşkın, öğrencilere başarılar dileyerek onların heyecanına ortak oldu. Öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Özaşkın, çocukların neşesine ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
 
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlk ve Orta Okulu yönetimi ve öğretmenleri de Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın'a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, okulunun ve öğrencilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
23 Nisan kutlamaları, hem anlamlı törenlerle hem de çocukların coşkulu etkinlikleriyle dolu geçerken, bu özel günde çocukların mutluluğu etrafında birleşen herkesin yüzünde gülümseme oluşturdu.


Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi
belediye365.com

  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı